Ledlampen gaan lang mee en verbruiken weinig stroom

In menig pand of bedrijf branden honderden of zelfs duizenden lampen. Soms een paar uur per dag, maar er zijn ook lampen die dag en nacht onafgebroken aan staan. De kosten hiervoor ziet u terug op uw elektriciteitsfactuur en wanneer de lampen eens in de zoveel tijd aan vervanging toe zijn. Met ledverlichting bespaart u aanzienlijk op deze uitgaven. Ledlampen kennen namelijk een hoge levensduur en laag stroomverbruik. Dit is gunstig voor uw winstcijfer, maar ook voor het milieu en dus uw groene imago. Werk samen met een specialist in verlichting en profiteer optimaal van alle voordelen van ledverlichting.

Ledverlichting levert energiebesparing en andere voordelen op

Ledlampen verbruiken veel minder stroom dan TL-, PL-, gloei- of halogeenlampen. Door over te stappen op ledverlichting spaart u al snel 75% of meer van uw reguliere stroomkosten uit. Bovendien gaan ledlampen langer mee dan andere verlichting. Zo doorstaat een ledlamp meer dan tien keer zoveel branduren als een gloeilamp. Deze lage stroomkosten en hoge levensduur kunnen u jaarlijks een flinke besparing opleveren. De duurzame en zuinige ledverlichting is daarnaast gunstig voor het milieu. Ledlampen bevatten bovendien, in tegenstelling tot spaarlampen, geen kwik. Ook dit komt het milieu ten goede.

Deskundige vakmensen maximaliseren de voordelen van ledverlichting

Voor de levensduur van ledverlichting is het belangrijk dat de lampen op de juiste manier worden geïnstalleerd. Beers Elektrotechniek heeft alle hiervoor vereiste expertise en ervaring in huis. Vindt u het te ingrijpend om alle lampen in één keer te vervangen, dan gaan wij graag samen met u na bij welke lampen de overstap op ledverlichting het voordeligst is. Met een doordacht meerjarenplan kunt u ook de verlichting stapsgewijs in uw hele pand vervangen door ledlampen.

 

Is uw bedrijf of vastgoed toe aan groene en voordelige verlichting? Neemt u dan voor een afspraak of voor meer informatie over ledverlichting contact op met Beers Elektrotechniek.