Beers Elektrotechniek brengt verlichting in de maatschappij door het steunen van diverse goede doelen. Geluk en gezondheid is belangrijk voor iedereen. Ook voor de mensen voor wie dit minder vanzelfsprekend is. Onder leiding van Aat van Beers zet het gehele team hiervoor zich al jaren actief in. Met name de goede doelen gerelateerd aan het KWF heeft onze steun. Het voelt als onze verantwoordelijkheid om deze verschrikkelijke ziekte samen de wereld uit te helpen.

Zo heeft Aat zelf de Roparun meerdere malen gelopen en heeft hij een flink aantal beklimmingen van de Alpe d’Huzes in de pendalen. Wij steunen de afgelopen jaren het RopaRun Binnenmaas team 92 en sinds 2017 hebben wij onze eigen Beers Cross 3-luik die door dit team voor ons wordt georganiseerd. De derde editie was wederom een succes waarbij wij ook onze monteurs hebben gemotiveerd mee te lopen voor dit goede doel. Omdat bij Beers alles tot in de puntjes in verzorgd liep dit jaar iedereen in broekjes en hardloopshirtjes passend bij onze nieuwe huisstijl.