fbpx
CERTIFICERING2018-02-16T13:03:14+01:00

CERTIFICERING

Beers Elektrotechniek hecht groot belang aan kernwaarden als kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit ziet u terug in onze certificering. Dankzij certificaten kunnen we onze kwaliteit en kennis aantonen én op peil houden. Jaarlijks wordt Beers Elektrotechniek getoetst en elk jaar zijn we in staat onze certificering te behouden. U kunt onze certificaten onderaan deze pagina downloaden voor meer informatie.

Onze certificering:

Certificaat Kenteq-erkend leerbedrijf

Beers Elektrotechniek is al sinds 1999 een Kenteq erkend leerbedrijf. De erkenning, die sinds 1 augustus 2015 door de nieuwe Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) wordt toegekend, houdt in dat Beers studenten stageplaatsen mag aanbieden, om hen naast hun (theoretische) opleiding de beste praktijkopleiding te geven mét uitzicht op een baan. Op deze manier garanderen we het up-to-date houden van vakmanschap binnen ons bedrijf en maken onze ervaren monteurs de jongeren wegwijs in de wereld van Elektrotechniek en Service en Onderhoud.

Sterkin erkende installateurs en vergunningshouders

Sterkin is een onafhankelijk keurmerk dat de aanleg van veilige installatie bevordert. De inschrijving als erkend installateur en/of vergunninghouder bij Sterkin geeft aan dat Beers Elektrotechniek beschikt over de in de voorschriften bedoelde vakbekwaamheid en outillage (meetapparatuur en gereedschappen). Voor onze klanten is onze Sterkin-erkenning een bewijs dat kwaliteit bij ons op de eerste plaats komt, dat we op de hoogte zijn van alle recente ontwikkelingen binnen de elektrotechniek en dat onze gereedschappen aan alle normen voldoen. Op die manier kunnen we u meer zekerheid geven over de levering van de afgesproken kwaliteit.

Stichting erkenning installatiebedrijven – SEI certificering

Beers Elektrotechniek staat al jaren vermeld in het erkenningenregister van de Stichting Erkenning Installatiebedrijven (SEI). In 2014 is de SEI gefuseerd met de Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector (KBI) tot de ‘Stichting Kwaliteit voor Installaties Nederland’, de KvINL. De KvINL certificering houdt in dat Beers Elektrotechniek over voldoende vakbekwaamheid beschikt als ook over de uitrusting die nodig is om het installatiewerk naar behoren uit te voeren en op te leveren. Denk hierbij aan meetinstrumenten om installaties te testen, de aanwezigheid van de vereiste normen en publicaties om uw installaties zo te ontwerpen dat voldaan wordt aan de eisen ten aanzien van veiligheid en duurzaamheid.

CERTIFICATEN

Kenteq-erkend leerbedrijf Berkel en Rodenrijs

KvINL erkend EVI-Elektr. laagspanninginstallaties.

ONZE PROJECTEN & REFERENTIES

HET LAATSTE NIEUWS

Ga naar de bovenkant