fbpx

WELKOM BIJ BEERS

Elektrotechniek & service

Home2023-03-29T11:21:22+02:00

Beers Elektrotechniek is een installatiebedrijf dat al sinds 1985 actief is in de bouwsector en gespecialiseerd is in woning- en utiliteitsbouw. Wij verzorgen gehele elektrotechnische installaties, licht- en krachtinstallaties, gebouwbeheersystemen, domotica-oplossingen en datanetwerken voor zowel bouwondernemingen, aannemingsmaatschappijen, vastgoedontwikkelaars als woningbouwcorporaties. Ook als het gaat om planmatig onderhoud, mutatieonderhoud en reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Elektrotechniek

Een installatiebedrijf actief in de bouwsector en gespecialiseerd in woning- en utiliteitsbouw

Service & onderhoud

Uw partner voor planmatig-, mutatie- en reparatieonderhoud Beers

SNEL EN EFFICIËNT

Woningbouwcorporaties, Verenigingen van Eigenaren, aannemers, gemeenten, bedrijven als ook particulieren weten inmiddels feilloos de weg naar Beers Service & Onderhoud te vinden voor alle onderhoud- en serviceopdrachten. We beschikken tevens over expertise in het aanleggen en onderhouden van intercom- en videofooninstallaties, beveiligings- en branddetectiesystemen. Ook voor de nazorg op nieuwbouw- en utiliteitsinstallaties zijn wij de juiste partner.

Wij onderscheiden ons door onze snelle, efficiënte én kwalitatieve service. Door middel van ons unieke, volledig geautomatiseerde service- en onderhoudstraject voldoen we probleemloos aan allerlei kwaliteitseisen, die bijvoorbeeld door certificeringsinstellingen zoals het KWH-huurlabel worden gesteld. Door de verregaande automatisering is ons systeem volledig up-to-date en kunnen wij opdrachtgevers en / of bewoners altijd informeren over de status van hun serviceafspraak. Lees meer over onze digitale werkbon en werkwijze.

ONZE BEDRIJFSVIDEO

ONTWERP EN ONTWIKKELING

Beers Elektrotechniek is een vooruitstrevend elektrotechnisch installatiebedrijf. We maken gebruik van de nieuwste technieken en bouwsystemen, zodat we samen met onze opdrachtgevers al in een vroeg stadium de beste werkwijze voor een (nieuwbouw- of renovatie-) project kunnen bepalen.

In ons bedrijfspand te Berkel en Rodenrijs is een eigen ontwerp- en ontwikkelafdeling gevestigd. Gebruikmakend van geavanceerde CAD-tekensystemen en Revit, zorgen onze ontwikkelaars ervoor dat alles tot in detail voorbereid is, zodat onze monteurs en installateurs probleemloos aan het werk kunnen. Op deze manier kunnen we bij Beers Elektrotechniek snel schakelen, zitten we bovenop de kwaliteit en vindt er optimale communicatie plaats. Lees hier meer over de ontwikkelingen binnen Beers Elektrotechniek. Voor een overzicht van onze realisaties, verwijzen wij u door naar onze projecten.

KWALITEIT, VEILIGHEID EN DUURZAAMHEID

Beers denkt en werkt mee aan het verduurzamen van het bouwproces. Dit betekent dat er niet alleen met meer herbruikbare en duurzame bouwmaterialen gewerkt wordt, maar dat het gehele bouwproces erop gericht is zo min mogelijk schade aan mens en milieu toe te brengen. Dit ziet u ook terug in ons streven naar lean bouwen. Lean bouwen is een denkwijze die erop gericht is alle werkzaamheden optimaal op elkaar af te stemmen, zodat de bouwtijd korter is en er minder faalkosten, klachten en opleverpunten zijn. Een hoog niveau van kwaliteit is het gevolg.

Kwaliteit garanderen we ook door te investeren in onze vakkundige monteurs en installateurs. Al onze monteurs beschikken over actuele VCA-certificaten. Onze eerste monteurs zijn daarnaast nog extern NEN1010 / NEN3140 opgeleid.

ONZE PROJECTEN & REFERENTIES

HET LAATSTE NIEUWS

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam consectetur vulputate elit ac luctus. Cras urna urna, eleifend mollis finibus in, efficitur feugiat leo. Morbi eleifend gravida iaculis.

Ga naar de bovenkant