fbpx
MVO2017-07-12T12:42:04+02:00

MVO EN DUURZAAM BOUWEN

Bij Beers Elektrotechniek vinden we het belangrijk om ons steentje bij te dragen aan de maatschappij, op een prettige manier met onze werknemers om te gaan en het milieu niet te veel te belasten. MVO, maatschappelijk verantwoord ondernemen, is bij ons geen leeg begrip.

Duurzaam bouwen

Beers Elektrotechniek denkt en werkt mee aan het verduurzamen van het bouwproces. Hierbij zijn samenwerken en vertrouwen van essentieel belang. Bij ieder project dat we aannemen, houden we rekening met duurzaamheid. Duurzaam bouwen betekent dat in zowel de ontwerp- en bouwfase als in de gebruik- en sloopfase rekening gehouden wordt met duurzaamheid.

Gebouwen brengen zo min mogelijk schade aan mens en milieu toe, wanneer in elke fase bespaard wordt op energie, (schaarse) materialen en water. Daarnaast is het belangrijk dat gebouwen een gezond binnenklimaat hebben, weinig licht- en geluidshinder opleveren en niet tot vervuiling (bijvoorbeeld CO2) leiden. Ook de toepassing van minder, herbruikbare en duurzame bouwmaterialen spelen hierin een belangrijke rol.

MVO

MVO staat bij Beers Elektrotechniek hoog in het vaandel. Door aandacht te besteden aan de principes van duurzaam bouwen, zijn we al een eind op weg om de milieu-impact van ons bedrijf, onze medewerkers en onze projecten te minimaliseren. Maar MVO is ruimer dan milieu alleen en dringt door in al onze bedrijfsprocessen. We houden rekening met de maatschappelijke effecten van onze activiteiten door:

– onze medewerkers de mogelijkheid tot het volgen van scholing en cursussen te bieden;
– een Kenteq erkend leerbedrijf te zijn en jongeren de kans te geven zich te ontwikkelen tot beginnende vaklui;
– ons pand te voorzien van daglicht regeling;
– gebruik te maken van energiezuinige LED-verlichting in het gehele bedrijfspand;
– gebruik te maken van een warmteterugwininstallatie in ons pand;
– ons wagenpark voornamelijk uit auto’s met een energielabel A te laten bestaan. Bij vervanging streven we ernaar zoveel mogelijk auto’s met energielabel A in te kopen.
– een volledig digitale werkwijze (oa. digitale werkbon en digitale facturatie) te implementeren, waardoor we het papierwerk minimaliseren.

CERTIFICATEN

Kenteq-erkend leerbedrijf Berkel en Rodenrijs

Kenteq-erkend leerbedrijf Berkel en Rodenrijs

Kenteq-erkend leerbedrijf Berkel en Rodenrijs

ONZE PROJECTEN & REFERENTIES

HET LAATSTE NIEUWS

Ga naar de bovenkant