fbpx

OVER ONS

Sterk in service

OVER ONS2023-03-29T12:04:51+02:00

BEERS, INSTALLATIEBEDRIJF STERK IN SERVICE

Beers is een installatiebedrijf dat actief is in de bouwsector en gespecialiseerd is in Elektrotechniek en Service en Onderhoud. Met een aparte afdeling voor elk van deze twee vakgebieden, kunnen wij zowel grote bouwondernemingen, woningbouwcorporaties als particulieren van dienst zijn. Ons werkterrein bevindt zich vooral in Rotterdam en omstreken.

Familiebedrijf Beers weet van aanpakken

Beers kan al sinds 1985 buigen op ruime ervaring en expertise. Onder leiding van Aat van Beers is het bedrijf verder gegroeid tot een (h)echt familiebedrijf. Kwaliteit, optimale communicatie, vertrouwen en procesoptimalisatie zijn voor Beers belangrijke kernwaarden. Bij ons zijn alleen gediplomeerde monteurs en installateurs actief, die op hun beurt enkel met gecertificeerde producten en onderdelen werken. Hierdoor kunnen we u garanderen dat we alle opdrachten vakkundig uitvoeren. Daar kunt u op vertrouwen!

Beers Elektrotechniek en Beers Service & Onderhoud onderscheidt zich door haar focus op kwaliteit via het beheersen van alle onderliggende (bedrijfs)processen en het efficiënt organiseren van het werk. We zijn betrokken bij veel renovatieprojecten en achterstallig onderhoud. Zelfs van de grootste chaos maken onze monteurs een mooi plaatje!

We hebben ons service- en onderhoudstraject compleet geautomatiseerd. Elke opdracht voor planmatig onderhoud, mutatieonderhoud of reparatie krijgt direct een uniek werkbonnummer in ons softwaresysteem. Bij het inplannen van afspraken werken we uitermate klantgericht: bewoners kunnen bij ons een keuze maken voor een dag én verschillende dagdelen. De afspraak is via de mobiele werkbon direct na het inplannen al zichtbaar op de webapplicatie van onze monteurs. Gebruikte materialen en uitgevoerde werkzaamheden worden op locatie genoteerd in een elektronische werkbon.
Dankzij onze digitale werkwijze kunnen wij snel schakelen, werken we zeer efficiënt en flexibel, wordt de kwaliteit gewaarborgd en weet u als klant altijd waar u aan toe bent. Ons systeem is immers altijd up-to-date, waardoor wij onze opdrachtgevers en bewoners dagelijks op de hoogte kunnen houden van de status van de melding.

Kwaliteit gegarandeerd

Binnen Beers werken we continu verder aan onze kwaliteit. Door probleemoplossend, kwaliteitsgericht en proactief te werken, voorkomen wij fouten en faalkosten voor ons en onze opdrachtgevers.

Een essentiële voorwaarde voor kwaliteit, is goede communicatie. Bij Beers besteden we veel aandacht aan de manier waarop we contact hebben met onze opdrachtgevers, leveranciers en klanten als ook aan de manier waarop we intern bij Beers communiceren en met elkaar omgaan. Wij hebben bewust gekozen voor een platte organisatiestructuur met een kleine managementlaag, wat resulteert in een open en informele bedrijfscultuur. Hierdoor zijn de lijnen altijd kort en is de communicatie duidelijk.

Kortom: Beers brengt verlichting!

ONZE PROJECTEN & REFERENTIES

HET LAATSTE NIEUWS

Ga naar de bovenkant