fbpx

ONS TEAM

Brengt verlichting

ONS TEAM2022-01-21T12:51:27+01:00

ONS TEAM

Kevin
KevinFunctie
Kevin is ooit bij ons begonnen als hulpmonteur in de nieuwbouw en heeft zich in een paar jaar ontwikkeld tot een betrouwbare en goede elektromonteur. In de tussentijd heeft hij zijn geluk elders beproefd maar na 2 jaar bij een ander bedrijf gewerkt te hebben, wilde hij dolgraag terugkomen om aan de slag te gaan als zelfstandig monteur in de Service & Onderhoud. Sinds 2017 is hij weer terug op het oude nest. Kevin leert nog iedere dag maar draait inmiddels zijn handen niet om ook zelfstandig een storingsdienst te draaien. Kevin is zoals de meeste van zijn collega’s zeer sportief wat je direct merkt aan zijn tomeloze energie.
Raynor
RaynorFunctie
Vanaf dag 1 heeft Raynor zich laten zien als een man die zijn vak goed verstaat. Hij is een goede allround monteur en kan overal voor ingezet worden. Hij is een echte familieman en heeft ondertussen 2 mooie kinderen. Raynor is bij ons op 1 september 2012 in dienst getreden als zijnde service & onderhoudsmonteur. Raynor heeft ook een sportieve kant. Hij loopt de afgelopen jaren trouw mee met onze Beers Crossloopjes ter ondersteuning van het KWF. Voor onze nieuwe website en brochure heeft Raynor zich ingezet als ‘het gezicht’ van Beers Elektro & Service.
Abbas
AbbasFunctie
Abbas is bij ons op 14 juli 2002 in dienst gekomen als elektromonteur voor de nieuwbouw. Abbas is een vrolijke man die altijd lacht en vooral een goede en kundige monteur. Een keer per 3 jaar gaat hij 6 weken terug naar zijn geboorteland Mauritanië, waar hij een vrouw en 2 kinderen heeft (een zoontje van 13 een meisje van 11 jaar). Door hard te werken heeft hijj zijn leven hier opgebouwd en kan hij zijn gezin in zijn geboorteland goed onderhouden. Zijn droom is natuurlijk wel dat hij later weer terug kan keren naar zijn gezin. Hij is nu bezig met het behalen van zijn rijbewijs waardoor hij binnekort meer flexibel kan worden ingezet op onze projecten.
Marco
MarcoFunctie
Marco is op 14 september 1992 bij Beers Elektrotechniek en Service in dienst getreden als elektromonteur. Hij heeft zich in die jaren opgewerkt tot projectleider en heeft in die rol diverse grote projecten begeleid. Marco is altijd in voor een geintje en is altijd vrolijk. Doordat wij als bedrijf de beslissing hebben genomen om onze focus te verleggen naar Service & Onderhoud is Marco hierin meegegaan. Marco heeft een schat aan kennis en ervaring en is nu niet voor niets een zeer goede en klantvriendelijke all-round monteur Service & Onderhoud.
Ad
AdFunctie
Ad is een oude rot in het vak. Werk al bijna 20 jaar bij Beers Elektro & Service. Heeft alle ontwikkelingen binnen het familiebedrijf meegemaakt. Inmiddels is Ad officieel gepensioneerd maar kan geen afscheid nemen van het vak en van het bedrijf. Als zelfstandig service monteur zet hij een aantal dagen per week zijn kennis en ervaring nog steeds in. Dit is niet alleen waardevol voor de serviceafdeling maar zeker ook voor de kennisoverdracht richting onze leerlingen.
Harry
HarryFunctie
Harry is sinds februari 2016 in dienst bij Beers en verantwoordelijk voor diverse administratieve werkzaamheden. Harry zorgt er met zijn hardwerkende instelling voor dat de facturatie dagelijks verstuurd wordt, zodat onze opdrachtgevers snel terugkoppeling krijgen over de uitgevoerde werkzaamheden. Als administratieve duizendpoot houdt hij zich ook bezig met bestellingen, offertes en is hij tevens de vaste back-up voor de servicedesk en planning.
Shirley
ShirleyFunctie
Shirley heeft op 6 december 2019 officieel het bedrijf overgenomen van vader Aat en zijn vrouw Sylvia. En daarmee is zij –voor zo ver bekend- de eerste en enige vrouw aan het roer van een bedrijf in een branche waar toch overwegend mannen de dienst uitmaken. Hiervoor was zij 15 jaar de rechterhand van Aat en verantwoordelijk voor de organisatieprocessen en bedrijfsvoering binnen Beers Elektrotechniek en Beers Service & Onderhoud. Tevens is Shirley eindverantwoordelijk voor de financiële administratie en is zij na implementatie van het nieuwe softwarepakket Syntess Atrium het eerste aanspreekpunt op het gebied van de automatisering. Daarnaast onderhoudt Shirley nauw contact met klanten en is zij lid van diverse business clubs om inspiratie op te doen, kennis te delen en nieuwe relaties te ontmoeten.
Jeffrey
JeffreyFunctie
Jeffrey is gewoon een goede gozer. Hij is flexibel inzetbaar op verschillende projecten voor zowel nieuwbouw als service & onderhoud en zal nooit zeuren als er een uurtje langer moet worden gewerkt. Jeffrey is leergierig en deze karaktereigenschap komt hem ten goede omdat hij ook nog veel kan en moet leren.
Xaviero
XavieroFunctie
Xaviero is een echte monteur voor de grote projecten. Heeft de laatste tijd een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Inmiddels heeft hij zijn eigen project aangestuurd. Een nieuwe uitdaging die hij met beide handen aanpakt. Hij heeft de voorgaande jaren altijd in de luwte van anderen gefunctioneerd. Nu hij de ruimte en gelegenheid krijgt om zichzelf te bewijzen, bewijst hij dagelijks dat hij meer in zijn mars heeft.
Hatem
HatemFunctie
Hatem is klein van stuk maar gelukkig groter in zijn daden. Hatem is een echte nieuwbouwer, hij weet van aanpakken, heeft absoluut geen 9 tot 5 mentaliteit en weet wat er nodig is om nieuwbouw projecten succesvol op te leveren. Hatem is een gezelligheidsdier, houdt van een drankje met zijn maten, maar weet de balans te bewaren.
Raymond
RaymondFunctie
Naast Aat van Beers is Raymond ‘by far’ het langst in dienst bij Beers Elektrotechniek. Raymond is een vakman eerste klas. Raymond is een loyale en betrokken medewerker die zich ten alle tijden 100% inzet voor het bedrijf. Hij heeft een open houding, is altijd eerlijk en zijn liefde voor dieren verraadt zijn zachte karakter. Raymond wordt als vakman multifunctioneel ingezet op onder andere (badkamer)renovatieprojecten.
Dick
DickFunctie
Dick is bij Beers Elektrotechniek in dienst gekomen via een Wajong regeling. Dick is Dick. Dick houdt van een praatje, is sociaal en heeft wel aandacht nodig. Dick staat altijd klaar om zijn collega’s te helpen waar nodig en wordt in die rol dan ook gewaardeerd door zijn collega’s. Als hulpmonteur wordt Dick voornamelijk ingezet op kleinschalige nieuwbouwprojecten. Geef Dick tussen de middag een kaasbroodje en je kan hem niet blijer maken.
Fabian
FabianFunctie
Wie de naam van Fabian googled komt al snel tot de ontdekking dat hij een talent heeft voor schaken. Als lid van een schaakvereniging in Spijkenisse heeft hij de nodige prijzen in de wacht gesleept. Als monteur bij Beers weet hij dan ook menige probleemstelling op juiste wijze op te lossen. In tegenstelling tot zijn hobby waar hij gewend is om de wedstijd alleen te spelen, is Fabian binnen het bedrijf op zijn best wanneer hij binnen een team kan functioneren.
José
JoséFunctie
José is zijn wilde dreadlocks inmiddels wel verloren, maar met zijn goedlachse en opgewekte karakter is hij het Kaapverdiaanse zonnetje in huis. Inmiddels is hij een Rotterdammert in hart en nieren, alleen hij verloochend zijn afkomst niet. José is een vakman pur sang. Binnen Beers Service & Onderhoud is hij voornamelijk verantwoordelijk voor de realisatie van grootschalige renovatie en/of mutatie projecten.
Martijn
MartijnFunctie
Martijn is bij Beers begonnen als stagiair en heeft vervolgens een werken – leren traject afgerond. Martijn is begonnen op grote nieuwbouw projecten maar heeft inmiddels zijn draai gevonden als zelfstandig monteur Service & Onderhoud. Martijn is heel nauwkeurig en zet van nature de puntjes op de ‘i’. Deze zorgevuldigheid ontgaat onze klanten niet. Als familieman, geniet Martijn van het vertrouwen, de stabiliteit en de continuiteit die Beers Service & Ondehoud hem biedt.
Ronald
RonaldFunctie
Ronald is in dienst getreden als kwaliteitcontroleur in de nieuwbouw. Zijn doel was het minimaliseren van opleverpunten. Dankzij zijn oog voor detail en proceskennis is hij daarin zeker geslaagd. Nu zet hij zijn gedetaileerde kennis en ervaring in als zelfstandig monteur binnen Beers Service & Onderhoud. Ronald is specialist met betrekking tot het installeren van videofoon installaties, dan wel het oplossen van storingen. Ronald staat op de lijst ‘ziekteverzuim’ met stip op 1. Na 20 jaar dienstverband is hij nog nooit een dag afwezig geweest wegens ziekte.
Martin
MartinFunctie
Al doet zijn leeftijd anders vermoeden, Martin is één van de monteurs die het langst in dienst is bij Beers Elektro & Service. Wanneer er in de nieuwbouw of renovatie meters moeten worden gemaakt, weet Martin van aanpakken. Ook binnen Service & Onderhoud kan je Martin voor een boodschap sturen. Juist daarom wordt Martin ingezet op renovatie & mutatie projecten. Net zoals zijn jongere broer en collega, Edwin, toont hij dagelijks zijn veer- en daadkracht. Als Martin wordt geconfronteerd met tegenslagen, zet hij deze karaktereigenschappen in om te werken aan een oplossing. Dit komt zijn persoonlijke – en professionele ontwikkeling zeker ten goede.
Edwin
EdwinFunctie
Edwin is het bedrijf al ruim 22 jaar trouw. Edwin is opgegroeid in de nieuwbouw en heeft diverse grotere projecten geleid als meewerkend voorman. Nadat Beers de focus heeft verlegd van nieuwbouw naar service & onderhoud heeft Edwin zich ontwikkeld tot een zelfstandig monteur binnen dit specialistische vakgebied. Edwin is een doorzetter. Waar hij vroeger kon genieten van een sigaretje, heeft hij deze nu ingeruild voor een gezonde levensstijl. Hardlopen is zijn passie. Onlangs heeft hij zijn eerste marathon voltooid. Natuurlijk wel de marathon van Rotterdam.
Ed
EdFunctie
Ed heeft zijn draai binnen de organisatie snel gevonden. Ed heeft ruime ervaring opgedaan als ZZP-er en is ruim een jaar geleden bij Beers aangeboden via een detacheringsbureau. Bij Beers Service & Onderhoud heeft hij de zekerheid en stabiliteit gevonden waarnaar hij op zoek was. Ed is een ondernemende monteur. Dat zie je terug in de wijze waarop hij het werk aanpakt en de bereidheid die hij toont om zich extra in te zetten. Hij beseft wat het is om goed werk te leveren en klanten tevreden te stellen.
Johnny
JohnnyFunctie
Johnny is een vrolijke collega die sinds maart 2018 bij ons in dienst is getreden als zelfstandige S&O monteur. Hij is geboren in Suriname en is zelfs een aantal jaren terug gegaan naar Suriname. Hij kon Nederland echter niet vergeten en is sinds zijn terugkomst ons team komen versterken. Hij is rustig van aard en dienstverlenend ingesteld. Een zeer vakbekwame man die van alle markten thuis is. Hij is gek op zijn gezin en op zijn 2 zonen. Johnny is sportief ingesteld. Hij speelt zaalvoetbal, tennis en doet aan fitness. Zo komt hij elke dag fit op zijn werk!
Yentl
YentlFunctie
Yentl is sinds medio 2018 ons team op onze servicedesk komen versterken. Eerst via een uitzendbureau en vanaf 18 februari 2019 is zij bij ons in dienst getreden. Als administratieve kracht is zij de schakel tussen onze monteurs en onze klanten. Zij verzorgt de planning, werkbonnen, terugkoppeling naar de klanten en alle administratieve werkzaamheden die bij het proces komen kijken.

Yentl is een goedlachse collega en de enige echte “Feyenoord babe”. Ze is bij elke Feyenoord wedstrijd aanwezig en steunt Feyenoord door dik en dun. Daarnaast is ze een dierenvriend en zij houdt ervan om te reizen samen met haar vriend. Ze is echt een Rotterdamse in hart en nieren maar haar roots liggen in Suriname terwijl haar moeder uit Wales komt. Yentl is met recht een ‘kleurrijk’ persoon.

Marco
MarcoFunctie
Marco geeft inhoud en betekenis aan stabiliteit. Dat zie je terug in zijn stabiele privéleven maar zeker ook in zijn dagelijkse stabiele prestaties. Marco is, samen met Ad, één van de grondleggers van onze afdeling Service & Onderhoud en heeft zich daarin in al die jaren meer dan bewezen. Niet alleen omdat hij hiervoor de kans heeft gekregen van Aat van Beers, maar zeker ook door de steun die hij geniet en heeft genoten van zijn echtgenoot. Marco is binnen de organisatie ‘wereldkampioen’ bonnetjes wegrijden. Dat wil zeggen dat hij alle klussen die staan gepland voor een dag altijd op tijd en goed afrond. Marco is een ervaren monteur waar wij en onze klanten op kunnen bouwen.
Quincy
QuincyFunctie
Quincy is een service & onderhoud monteur in de dop. Hij weet heel goed wat hij wil. Na 3 verschillende stageperiodes bij Beers heeft hij zijn eerste contract verdiend. Maar gaat daarnaast binnenkort beginnen met de opleiding Technicus. De zelfstandigheid en de afwisseling is wat hem aantrekt in deze rol. Als zoon van Indonesische ouders is hij geboren en getogen in Capelle aan den IJssel. Ook in zijn privé leven zoekt hij de afwisseling buiten. Lekker onderweg zijn en leuke dingen doen. Quincy houdt van een drankje doen en van een goede comedy film in de bios. Hiermee legt hij waarschijnlijk de basis voor zijn alledaagse vrolijkheid.
Mariska
MariskaFunctie
Mariska is de jongste en nog niet zo lang in dienst als servicemedewerker. Het feit dat zij de jongste is wil niet zeggen dat ze zich niet laat gelden binnen het team. Mariska heeft haar bekkie bij zich, heeft haar hart op de tong en haar pro-actieve werkhouding zet zij op positieve wijze in. Ze wordt gelukkig van blije klanten en blije collega’s. Hier komt zij haar bed voor uit. Haar bed staat overigens sinds kort in De Lier waar zij, samen met haar vriend, haar eerste huisje heeft gekocht. De 22 jaar geleden geboren en getogen Maasluisse houdt van snowboarden maar voor een wijntje met vriendinnen mag je haar ook altijd wakker maken.
Sander
SanderFunctie
Sander is een vent met potentie. Dankzij zijn sociale karakter en creativiteit heeft hij op afwisselende wijze invulling gegeven aan zijn carrière. Tijdens deze zoektocht heeft hij ervaren dat hij veel gevoel heeft voor techniek. Sander zet zich binnen Beers Elektro & Service in op verschillende vlakken. Is er een probleem of is er een logistieke uitdaging? Sander gaat ze niet uit de weg. Voor installatiewerk op nieuwbouwprojecten draait hij zijn handen niet om en wie weet wordt zijn commerciële gevoel en communicatieve talent in de toekomst wel breder ingezet aan de zijde van zijn liefde, Shirley van Beers.

ONZE PROJECTEN & REFERENTIES

HET LAATSTE NIEUWS

Ga naar de bovenkant